تولید لباس کار مانند سایر مشاغل از مراحل مختلفی تشکیل شده است و اطلاع از نحوه چگونگی کار از سفارش تا دوخت و آماده سازی لباس کار می تواند به آشنایی بیشتر شما با مراحل تولید لباس کار کمک کند .
1-دریافت سفارش
مشتریان تولید کننده لباس کار ، صاحبین کارخانه ها ، کارگاه های صنعتی ، سازمان ها و ادارات هستند که با توجه به قانون لباس کار موظفند در سال 2 دست لباس فرم مناسب را در اختیار کارکنان خود قرار دهند . این افراد جهت خرید لباس کار به تولیدی لباس کار مراجعه می کنند و سفارش خود را با توجه به نوع شغل و لباس مورد نظر ثبت می کنند .
2-انتخاب مدل لباس کار
لباسکار انواع مختلفی دارد و با توجه به شرایط و محیط کار ، مدل لباس کار نیز تغییر می کند . کارفرما با توجه به نوع کار ، شرایط آب و هوایی و جنسیت کارکنان مدل و رنگ لباس کار را انتخاب می کند و در این مرحله سفارشی سازی تعیین و ثبت می شود .
3-انتخاب جنس پارچه
پس از انتخاب نوع و مدل لباس کار ، نوبت به تعیین جنس پارچه می رسد . در این مرحله از خط تولید لباس کار ، باید مشخص شود که لباس کار با چه پارچه ای دوخته شود .
با توجه به استاندارد لباس کار ، جنس لباس کار صنعتی از پارچه فلامنت و پلی استر انتخاب می شود تا مقاومت بیشتری داشته باشد و در مقابل رطوبت عایق باشد .
برای تیشرت کار و لباس کار تابستانی از نخ پنبه استفاده می شود تا در تعریق کم تری داشته باشد و بتواند جریان هوا را از خود عبور دهد . جنس پارچه لباس کار بیمارستانی و روپوش پزشکی از کتان یا ترگال می باشد تا شستشو ، ضد عفونی و اطو کشی راحتی داشته باشد .
در این مرحله از خط تولید لباس کار دقت به جزئیات کار مثل ساعات کاری ، شرایط آب و هوایی منطقه ، میزان خطر و ایمنی و هم چنین سختی کار بسیار اهمیت دارد .
4-انتخاب سایز و جنسیت
پس از انتخاب پارچه نوبت به تعیین سایز افراد و جنسیت کارکنان می شود . بدون شک لباس کار زنانه از نظر مدل ، رنگ ، دوخت و سایز با لباس کار مردانه متفاوت است . هم چنین سایز لباس کار باید مشخص شود و کارفرما لباسی متناسب با سایز کارکنان تهیه کند .
دقت کنید که پوشیدن لباس کار باید موجب ارزشمندی و احترام به افراد باشد و کرامت انسانی زیر سوال نرود .
5-خرید متریال
در این مرحله از خط تولید لباس کار لوازم لازم برای تولید لباس کار تهیه می شود . این موارد شامل دکمه ، زیپ ،پارچه آستر و سایر متریال است .
6-برش پارچه
خط تولید لباس کار به طور رسمی آغاز می شود و تولیدی لباس کار توسط دستگاه های برش صنعتی از روی الگو پارچه ها را برش می زند . تفاوت تولیدی لباس کار با دوزنده و خیاط در همین بخش است . در مراکز تولید لباس کار و لباس فرم به دلیل استفاده از دستگاه های صنعتی امکان دوخت عمده لباس کار وجود دارد و این می تواند در سرعت تولید انبوه لباس کار به طور چشمگیری موثر باشد .
- ۰۳/۰۴/۱۴