سود حاصل از صادرات خاویار
در سال های اخیر میزان صادرات ماهی خاویار به کشورهای خارجی افزایش چشمگیری داشتهاست. این موضوع باعث افزایش سود خالص حاصل از صادرات آن می شود.
سود صادرات خاویار به این که در چه زمانی از سال هستیم نیز بستگی دارد. بهترین موقع برای صید ماهی و صادرات خاویار دریای خزر، فصل پاییز است. در نتیجه میزان صادرات و سود حاصل از آن نیز در این فصل بیشتر از مواقع دیگر است.
سود خالص به دستآمده از صادرات خاویار به کشور مقصد نیز بستگی دارد. هرچقدر جمعیت آن کشور بیشتر باشد و از نظر منایع مالی ثروتمندتر باشد، سود به دستآمده برای شما بیشتر می شود.
نوسانات بازار ارز و گرانی های اخیر توانسته اثرات منفی را بر میزان سود به دستآمده اعمال کند. گرانتر شدن خاویار در داخل کشور و کاهش ارز پول ملی ایران در بازار جهانی توانسته میزان سود به دست آمده را کاهش دهد.
استراتژی های بازاریابی و نوع صادرات از دیگر عوامل موثر در این زمینه است. همان طور که قبل تر گفتهشد، سود به دستآمده از صادرات مستقیم بیشتر از غیرمستقیم است. توانایی شما در بازاریابی و جذب مشتریان بیشتر و توانایی برقراری ارتباط با آن ها از طریق زبان بومی خودشان می تواند این سود را برایتان چندین برابر کند.
قوانین مربوط به صادرات خاویار
هر کدام از کالاهای صادراتی در کنار قوانین عمومی صادرات، دارای یک سری قوانین اختصاصی نیز هستند. برای آشنایی بیشتر با قوانین صادرات انواع ماهی های خاویار با ما همراه باشید.
- قوانین صادات خاویار به اروپا: حامیان محیط زیست در اروپا قوانینی را وضع کردهاند که در آن ممنوعیت واردات خاویار دریایی ذکر شده است. آن ها این کار را برای جلوگیری از انقراض خاویار انجام دادهاند. بنابراین شما فقط می توانید خاویار پرورشی را به کشورهای آن منطقه صادر کنید.
هم چنین کشورهای اروپایی فقط خاویارهایی را می پذیرند که در زمان جابجایی داخل نمک مخلوط قرار گرفتهباشند.
- قوانین صادرات خاویار به ژاپن: همان طور که می دانید برای جلوگیری از فساد ماهی خاویار حین حمل و نقل، از نمک استفاده می شود. قرار دادن خاویار درون نمک عمر آن را افزایش می دهد. کشور ژاپن فقط پذیرای ماهیانی است که درون نمک خوراکی قرار داده شدهباشند.
نحوه صادرات خاویار
در صادرات خاویار به کشورهای مختلف بایستی نکات متعددی را در نظر گرفت. یکی از این نکات نحوه بستهبندی خاویار است. خاویار در دسته مواد غذایی بسیار با ارزش و گران قرار می گیرد. در نتیجه، بستهبندی صحیح جهت فاسد نشدن آن ضروری است.
صادرات چمدانی خاویار
یکی از روش های دیگر صادرات خاویار به سایر کشورها، صادرات چمدانی خاویار است. صادرات چمدانی در دسته صادرات مستقیم قرار می گیرد.
البته این را باید در نظر داشته باشید که خاویار درون چمدان شما جزو بار شخصی به حساب نمی آید. در نتیجه، شما نیازمند دریافت مجوزهای لازم هستید. با در دست داشتن مدارک و اسناد لازم، شما به عنوان قاچاقچی شناخته نخواهید شد. بلکه در دسته صادرکنندگان خاویار قرار خواهید گرفت.
به طور کلی صادرات این محصول به صورت چمدانی به کشورهای آسیایی راحتتر از کشور های آمریکایی و اروپایی است. از میان این کشورها می توان به ژاپن، کره جنوبی و تایوان اشاره کرد.
مراحل صادرات خاویار
صادرات خاور مانند هر کالای دیگری دارای مراحل متعدد است. انجام هرکدام از این مراحل شما را یک گام به سمت موفقیت در این تجارت به پیش می برد. این مراحل شامل موارد زیر می شود:
- دریافت مجوز های لازم: این مجوزها شامل دامپزشکی، ساینس و مجوز مخصوص هر کشور می شود. در بخش بعدی به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.
- جمع آوری اسناد و مدارک لازم: این اسناد شامل کارت بازرگانی، پیش فاکتور و گواهی بازرسی کالا می شود.
- عبور از گمرک: با عبور خاویار از گمرک تمامی اسناد و مجوزها به دقت بررسی می شوند. تعیین قیمت نیز بر عهده اداره گمرک است.
- ارسال به کشور مقصد: این ارسال می تواند از سه طریق هوایی، زمینی و دریایی انجام شود. طبیعتا بهترین روش به جهت جلوگیری از فساد مواد غذایی، روش هوایی است.
- ۰۲/۱۰/۰۶