هر انچه در منزل نیازدارید!

  • ۰
  • ۰

انیمیشن تبلیغاتی چیست؟

انیمیشن یا پویانمایی به معنای ایجاد یک پروسه داستانی یا تبلیغاتی و یا سینمایی توسط المانهای گرافیکی ، با توجه به کاراکترها، داستان، صحنه پردازی و مهمتر از همه ایجاد تخیل است. در انیمیشن اهمیت زیادی برای ایجاد کاراکترها و جان بخشیدن به آنها قائل هستیم. در انیمیشن صحنه پردازی و روایت قصه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

واژه انیمیشن تبلیغاتی هنوز بعد از سالهای متعددی روی زبان مردم جاری است .خیلیها هنوز با واژه هایی مثل موشن گرافیک آشنا نیستند.به همین خاطر ما این مقاله کوتاه رو نوشتیم تا شباهتها و فرق های انیمیشن و موشن گرافیک که واژه متداولتری است بررسی گردد.در زیر به برخی ازین موارد اشاره میگردد .

شباهت موشن گرافیک و انیمیشن

هر دو نوع انیمیشن و موشن گرافیک تعریف مشترکی دارند و همانطور که از نام آنها مشخص است حاصل به حرکت در آمدن المانهای تصویری هستند.در ساخت هر دو از تصویر سازی و المان سازی تصویری استفاده شده است .فضای هر دو به اصطلاح عام ، کارتونی است.هر دو سبک هم جالب توجه و مورد استقبال مخاطبین از نظر جاذبه های بصری هستند

تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک

انیمیشن دارای جنبه داستانی قوی است و غالبا محتوای خود را از طریق داستان به بیننده منتقل می کند اما موشن گرافیک بیشتر با تکیه بر تصویر و عناصر بصری از جمله فرم، رنگ، بافت و ترکیب بندی و حرکت ، محتوای خود را ارائه می دهد. اگرچه استفاده از عناصر بصری، موسیقی، صدا و حرکت ، وجه مشترک انیمیشن و موشن گرافیک هستند اما خصوصیت روایت داستانی معمولا در انیمیشن غالب است.

  موشن گرافیک غالبا تصویر محور بوده اما انیمیشن بیشتر شخصیت محور است.

انیمیشن معمولا به جنبه های خاص و عمیقتر داستانی، روانی، احساسی و فلسفی شخصیت ها و پرسوناژ ها می پردازد اما موشن گرافیک بیشتر به جنبه های سمبولیک، نشانه شناسی ، شرح رویداد و فرایندها می پردازد. از این رو کاربرد موشن گرافیک بیشتر در  صنعت تبلیغات و برندینگ بوده و انیمیشن بیشتردر صنعت سرگرمی و سینماکاربرد دارد.

غالب ارائه انیمیشن بیشتر به سینمای داستانی نزدیک است. غالب هایی چون سریال تلویزیونی، فیلم سینمایی، انیمیشن های کوتاه داستانی و … اما غالب ارائه موشن گرافیک بیشتر به تیزرهای تبلیغاتی، تیتراژ و عنوان بندی، کلیپ های آموزشی و… نزدیک است.

انیمیشنها بیشتربا تکنیک تدوین تداومی تدوین می شوند که برای روایت داستانی مناسب تر است. اما آثار موشن گرافیک بیشتر با تکنیک غیر تداومی و غیر خطی که فاقد تداوم زمانی و مکانی رویدادهاست و بیشتر به ارائه محتوا تکیه می کند تا روایتی دارای توالی رویداد ها.

ساخت انیمیشن تبلیغاتی کوتاه و ارزان قیمت بالایی ندارد. تولید و طراحی انیمیشن تیزر تبلیغاتی تاثیر زیادی روی بیزینس شما خواهد داشت. اما تعرفه و هزینه آن‌ چقدر است؟

 

ساخت انیمیشن تبلیغاتی بر اساس یافته‌های اخیر، تاثیرگذاری به مراتب بیشتری در مقایسه با ویدیوهای تبلیغاتی عادی دارد. به عنوان نمونه می‌توان به گزارش نتیجه تحقیق اخیر وب سایت باسابقه Crisp Media اشاره کرد. به ادعای آن‌‌ها، انیمیشن تیزر تبلیغاتی در مقایسه با ویدیوهای تبلیغاتی سنتی و عادی، تا 5 برابر اثرگذاری بیشتری روی ذهن بیننده دارد! در انتهای این مطلب تعدادی ویدیوی انیمیشنی بسیار موفق برایتان قرار خواهیم داد. با تماشای آن‌ها به دلیل تاثیرگذاری بیشتر آن‌ها پی برده و محتواهایی برای الهام‌گیری در اختیار خواهید داشت.

ساخت تیزر تبلیغاتی تنها روش ایجاد محتوایی به منظور معرفی کسب و کار خود به دیگران نیست. ساخت موشن گرافیک دنیای وسیعی داشته و فرصت‌های بیشتری در اختیارتان قرار می‌دهد. البته به طور دقیق، انیمیشن تبلیغاتی با موشن گرافیک تفاوت‌های زیادی دارد که در مطلبی جداگانه به بررسی دقیق تفاوت‌های میان این دو خواهیم پرداخت.

به طور ساده، یک انیمیشن تبلیغاتی، ویدیو یا تصویری تکرارشونده به صورت حلقه‌ای بوده و در آنلاین مارکتینگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روش تبلیغات از سال‌ها پیش مرسوم شده است، اما با توجه به پی بردن کسب و کارها به قدرت بالای نفوذ آن در ذهن کاربران، مدیران بیزینس‌های بیشتری به آن رو می‌آورند.

استفاده از انیمیشن در تبلیغات معمولا در قالب یک حلقه تکرارشونده به صورت بینهایت است، به طوری که بعد از رسیدن به آخرین فریم، پخش به صورت یکپارچه از اولین فریم ادامه پیدا کند. کاربر نباید در ابتدا متوجه این تکرار شود. در این نوع ویدیوهای تبلیغاتی می‌توان هر نوع محتوایی، از اعلام در راه بودن یا معرفی یک محصول جدید گرفته تا نحوه استفاده از محصولات کنونی، را گنجاند.

ابتدای سال 2018 شرکت فیس بوک اعلام کرد امکان ارائه انیمیشن‌هایی در قالب فایل GIF به جای بنرهای تصویری و ثابت توسط شرکت‌های همکار، به منظور تبلیغات بنری در شبکه اجتماعی فیس بوک، فراهم شده است. تحقیقات نشان داده کاربران، در مقایسه با یک محتوای بصری ثابت و استاتیک، بیشتر به تحرک و پویایی توجه می‌کنند. مزیت ساخت انیمیشن تبلیغاتی به جای ویدیوهای عادی این است که نیازی به کلیک کردن روی دکمه پخش وجود نداشته و ابتدا و انتهایی وجود ندارد؛ مادامی که کاربر در صفحه قرار دارد، مجموعه‌ای از فریم‌های بهم چسبیده را مشاهده خواهد کرد.

امروز فید شبکه‌های اجتماعی همچون فیس بوک و لینکدین، مملو از محتواهای اسپانسر شده، محتواهای تولید شده به دست صفحه‌های مورد علاقه و مخصوصا محتواهای ایجاد شده توسط دوستان و همکارانتان است. به همین دلیل به منظور جلب توجه یک کاربر پیش از اسکرول کردن و رد شدن وی از بخش کنونی در صفحه، دو یا سه ثانیه بیشتر فرصت ندارید. به همین دلیل در زمان ساخت انیمیشن تبلیغاتی باید تلاش کنید زمان آن را به 5 الی 6 ثانیه کاهش بدهید. به عنوان نمونه شرکت Pearl Capital در پلتفرم‌های مختلف، از انیمیشن تبلیغاتی زیر به منظور معرفی اپلیکیشن موبایل خود استفاده کرده است.

  • ۰۲/۰۵/۰۱
  • paya marketing

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی