هر انچه در منزل نیازدارید!

  • ۰
  • ۰

سرویس ایاب و ذهاب چیست و شرایط استفاده از آن

سرویس ایاب و ذهاب یکی از تسهیلاتی است که ‌شرکت ها، کارخانه جات، ادارات، مدارس و... برای نیازهای حمل و نقلی خود استفاده می کنند. علاوه بر این افراد عادی نیز برای برخی نیاز ها مانند سرویس ایاب و ذهاب برای مراسم خاکسپاری یا دیگر مراسمات از این خدمت بهره می گیرند. سرویس ایاب و ذهاب همانطور که از اسم آن پیداست وظیفه دارد مسافر یا مسافران خود را از مبدا سوار کند، در نهایت ایمنی و سلامت به مقصد برساند و احتمالا آن ها را به مبدا باز گرداند.

یکی دیگر از مزایای سرویس های ایاب و ذهاب، نظم دهی به ورود و خروج کارکنان یا دانش آموزان است. از آن جا که هر مجموعه ای زمان مشخصی را برای ورود و خروج در نظر می گیرد، سرویس ها این ورود و خروج را ساماندهی می کند.

شرکت ها و سازمان هایی وجود دارند که خدمات سرویس های ایاب و ذهاب را ارائه می دهند و درخواست کنندگان این خدمات می بایست نهایت دقت را در تنظیم قرارداد داشته باشند.از آن جا که شرکت های خدمات دهنده سرویس ایاب و ذهاب، پیمانکار محسوب می شوند، طبیعی است که همکاری با آنان نیازمند قرارداد پیمانکاری می باشد.

بند های قرارداد سرویس ایاب و ذهاب

١.مشخصات طرفین قرارداد پیمانکاری سرویس ها

٢.موضوع، مدت و هزینه قرارداد

٣.نحوه پرداخت حق الزحمه

۴.تعهدات پیمانکار و کارفرما

۵.نحوه حل اختلاف و فسخ قرارداد

نکاتی در رابطه با تنظیم قرارداد سرویس ایاب و ذهاب

الف. به جهت رعایت ایمنی، بهتر است اعتبار شرکت پیمانکار و مدارک هویتی رانندگان از جمله گواهی‌نامه و مدارک اتومبیل مورد ارزیابی قرار بگیرند.

ب.تعداد و نوع اتومبیل مورد نظر برای سرویس ها را به درستی مشخص کنید تا در قرارداد به طور دقیق درج شود.

ت.در قرارداد مشخصات راننده یا رانندگان را نیز ذکر کنید و مشخص کنید در صورت در دسترس نبودن رانندگان چه اقداماتی باید صورت بگیرد.

ت.خسارات و جرائم احتمالی که در حین سرویس ها ممکن است به اتومبیل وارد شود، کاملا به عهده پیمانکار بوده و مسئولیتی متوجه کارفرما نیست.

ث. کارفرما باید دقت داشته باشد در صورت تغییر آدرس یا تعداد نفرات موظف است اطلاع رسانی به موقع به پیمانکار داشته باشد و پیمانکار نیز می تواند مبلغ بیشتری در خواست کند.

سرویس شرکت­ ها و سازمان­ ها و اداره ­جات

امروزه بسیاری از کارفرمان برای جا­به ­جایی کارکنان،کارمندان و پرسنل خود از سرویس شرکت­ ها و سازمان­ ها و اداره­ جات استفاده می­کنند. زیرا نظم و نظام حضور به موقع کارمندان در محل کار از جمله ضروری­ترین اصول اولیه ادارات و شرکت­ ها محسوب می­شود و سرویس­های حمل­و­نقل نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می­کند. به همین دلیل بر آن شدیم تا در ادامه مطلب نحوه کرایه سرویس شرکت­ ها و سازمان ­ها و اداره­ جات و نکات مرتبط با آن را مورد بررسی قرار بدهیم.

نحوه ثبت درخواست برای استفاده از خدمات سرویس شرکت­ ها و سازمان ­ها و اداره­ جات

شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اجاره سرویس سازمان‌ها و شرکت‌ها، خدمات خود را به صورت روزانه، هفتگی ماهیانه و سالانه و به وسیله خودروهای متعددی نظیر خودروهای درجه یک سواری، تاکسی­ ها، میدل باس­ ها، اتوبوس ­ها و ... ارائه می­دهند. به صورت معمول از خودروهای سواری بیشتر به عنوان سرویس ایاب ­وذهاب مدیران استفاده می­شود و از مابقی سرویس شرکت­ ها و سازمان­ ها و اداره­ جات برای حمل­ و­نقل و جابه ­جایی پرسنل و کارمندان استفاده می­شوند.

به این صورت که اگر تعداد پرسنل و کارمندان یک شرکت 10 تا 14 نفر باشد، از خودروهای ون استفاده می‌شود و برای جابه ­جایی ۱۴ الی ۲۱ نفر از پرسنل، مینی‌بوس‌ها انتخاب می‌شوند. اما در صورتی که تعداد پرسنل ۳۰ تا ۴۴ نفر باشد، انتخاب خودروهای میدل­ باس و اتوبوس به عنوان گزینه مناسب ­تری خواهد بود.

متقاضیان برای استفاده از خدمات سرویس شرکت ­ها و سازمان­ ها و اداره­ جات در ابتدا باید متناسب با تعداد پرسنل و کارمندان خود، خودروی مورد نظر را انتخاب کنند. بعد از آن نیز اطلاعات مورد نیاز برای کرایه خودرو را به صورت مکتوب شده از طریق ایمیل، پیامک و دیگر راه­های ارتباطی نظیر تلگرام، واتساپ و ... در اختیار شرکت ارائه دهنده خدمات حمل ­و­نقل عمومی قرار بدهد. از جمله اطلاعات مورد نیاز که کارفرما باید در اختیار شرکت اجاره دهنده سرویس شرکت­ ها و سازمان ­ها و اداره­ جات قرار بدهد، می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

برای کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه ادامه این مقاله به سایت الوون مراجعه نمایید.

 

 

  • ۰۲/۰۲/۱۶
  • paya marketing

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی